Tillbaka

Marvaco

Start

MARVACO – Pionjären sedan 1914

Ny teknik ger nya möjligheter. Det har varit Marvacos ledstjärna sedan företaget såg dagens ljus för nära 100 år sedan. Idag är vi Nordens ledande företag inom prepress och digitala tryckmedier för förpackningstryck.

Marvacos medarbetare är specialister på flexografi. Ett skräddarsytt kundteam tar, tillsammans med representanter för ditt företag, fram en kravspecifikation som i detalj motsvarar dina önskemål och krav. Vägen dit går genom noggranna tester, regelbundna avstämningar och ömsesidig återkoppling.

Marvaco är pionjären inom ny teknik för förpackningstryck. Redan i slutet av 60 talet togs de trevande stegen med Fotopolymerklichéer för att sedan följas av digitala klichéer tillverkade i CDI 1995. 2009 introducerade vi HD klichéer som följdes upp av LUX tekniken och Full HD Flexo 2012 resp 2013. och utvecklingen fortsätter.

Våra 95 medarbetare hanterar ca 28 000 förpackningsdekorer år. Våra produktionsenheter finns i Helsingborg, Sunne, Örebro, Karlstad i Sverige och Helsingfors, Tammersfors och Ulvila i Finland.