Nyheter

Artikel 01.09.2021

Start

Marvaco introducerar Bellissima i Norden

01.09.2021

Bellissima nätverket expanderar när Marvaco blir ny medlem

CAMBRIDGE, UNITED KINGDOM – Prepressföretaget Hamillroad Software meddelar att Marvaco, som är leverantör av prepress och tryckformar åt varumärkesägare och tryckerier, kommer att introducera Bellissima Digitally Modulated Screening på den nordiska marknaden. 

Marvaco är en av de ledande prepressleverantörerna för förpackningar i Norden, med omkring 90 anställda i Finland och Sverige. Marvaco är pionjär inom framställning av högkvalitativa flexotryckformar och förpackningsdekorer och säkrar i nära samarbete med kunder och leverantörer såväl kvalitet som effektivitet. 

Som en erkänd ledande aktör inom Expanded Gamut Printing (EGP™), ser Marvaco att Bellissima DMS adderar ytterligare värde för konverterare i samband med övergången till Marvaco EGP™.

“Som team är vi alla väldigt stolta och glada över det här nya partnerskapet. Vi har följt det arbete som Hamillroad har genomfört med Bellissima sedan lanseringen av teknologin och blivit imponerade över den globala framgång som tryckerier och konverterare haft i samband med övergången till tryck med Fast Palett (FP) med hjälp av Bellissima. Vi vill nu fortsätta driva vårt arbete och framgång med Expanded Gamut (EG)-tryck med hjälp av Bellissima. Vi ser också alla fördelar som Bellissima innebär för konverterare och varumärkesägare; såsom Ultra HD flexotryck, ökad konkurrenskraft gentemot djuptryck och ökad produktionseffektivitet, vilket alla är viktiga faktorer för våra kunders fortsatta expandering”, kommenterar Kai Lankinen, Partner på Marvaco.  

"Marvacos engagemang i miljöfrågan och i tryckeribranschens övergång till ett mer hållbart produktionsflöde går hand i hand med det som Hamillroad genomför med hjälp av Bellissima på en global nivå. Partnerskapet är därför en naturlig och perfekt matchning.", fortsätter Kai Lankinen.

Pierre Hammond, Commercial Director på Hamillroad, tillägger: "Marvaco är en innovatör inom expanded gamut och är en ideal partner för att introducera Bellissima-teknologin till konverterare i Norden och för en ökad användning av EG-tryck. Bellissima-screening är nyckeln som möjliggör smidigt högteknologiskt EG-tryck och kommer att bli en katalysator för en förändring inom flexografibranschen. Bellissima och Marvaco kommer tillsammans att bli utmärkta krafter. Vi välkomnar Marvaco som ny medlem i nätverket och ser fram emot en strålande framtid med en fortsatt utveckling av Bellissima och EG-tryck.”

Marvaco kommer att introducera Bellissima på marknaden i Finland, Sverige, Norge, Danmark och Baltikum. 

Om du representerar ett tryckeri och är intresserad av att införa Bellissima EG, är du välkommen att besöka sidan om Bellissimia Network på Hamillroads webbplats: www.hamillroad.com/the-bellissima-network/


Om Hamillroad Software

Hamillroad Software är en global leverantör av mjukvara till prepressbranschen. Hamillroads produkter och tjänster hjälper våra kunder att spara tid och pengar under alla moment i tryckprocessen samt bidrar till ökad bildkvalitet i det slutgiltiga trycket. 

Hamillroad Software är specialiserade inom Digitally Moulded Screening, som erbjuder enastående UHD raster teknologier för offset (Auraria DMS) och för flexo (Bellissima DMS) 

Hamillroad Software har huvudkontor i Cambridge (Storbritannien), och har samarbete med återförsäljare och OEM:s runtom i världen för distribution och försäljning. Mer information om Hamillroad och deras produkter finns på deras webbplats: www.hamillroad.com

Om Marvaco
Marvaco är en ledande leverantör av prepress för förpackningar och flexotryckplåtar i Norden. Företaget är den ledande EGP-leverantören i norra Europa och dess tjänster täcker hela flödet för förpackningsdesign och skapande av line extensions till alla förpackningsmaterial och för alla tryckmetoder 

Tags: #Bellissima #Sustainability #Innovation #GreenerPrinting #HiQ_EGP #EGP #ExpandedGamut #CMYKOGV #BrandColors #Packaging #Hamillroad #Marvaco

Media Contact:
Danielle Kinsella
Marketing Director
Hamillroad Software Limited
T: +44 (0)1223 257953
E: danielle.kinsella@hamillroad.com
www.hamillroad.com 

Kai Lankinen
Executive Partner
Marvaco Ltd
T: +358 (0)50 4277 616
E: kai.lankinen@marvaco.com
www.marvaco.com