Nyheter

Artikel 24.08.2020

Start

GPN expanderar i Gulfregionen

24.08.2020

Global Premedia Network (GPN) är glada och stolta över att kunna informera om ett nytt strategiskt samarbete med den innovativa leverantören av prepress till förpackningar NDigitec, som finns representerade på flera platser runtom i Förenade Arabemiraten (UAE) och Saudiarabien.

Med sin starka och varierande portfölj har NDigitec blivit en av regionens starkaste prepress- och produktionsbolag. Med stor kunskap inom förpackningsbranschen och internationell räckvidd hjälper dom sina kunder över hela Mellanöstern, Asien och Afrika.

”NDigitec är kanske den största och mest innovativa prepress-leverantören i hela Gulfregionen, med över 400 internationella kunder,” säger Vatche Kavlakian, NDigitecs CEO. ”Sedan starten har vi arbetat efter filosofin att ’Ett löfte är ett löfte’, och hela vårt team jobbar dygnet runt för att säkerställa att vi alltid levererar det som vi har lovat. Detta är en av många gemensamma värderingar som vi delar med våra GPN-partners,” tillägger han.

GPN erbjuder ett unikt nätverk, både i storlek och kapacitet, av globalt samordnade och lokalt förankrade leverantörer av prepress för förpackningsproduktion. Med över 36 tillverkande enheter på sex kontinenter, en stor mängd erfarenhet och gedigen branschtalang, kan GPN erbjuda varumärkesägare ett nytt alternativ för global hantering av högkvalitativa och pålitliga prepress-tjänster.

”Synergieffekter och samarbeten mellan våra medlemmar är avgörande för vår gemensamma framgång. Med en avancerad partner som NDigitec, kommer GPN:s kunder att få tillgång till ytterligare alternativ för snabb hantering av lokala tjänster och sömlös överföring av prepress-tjänster på snabbväxande marknader,” menar Kai Lankinen, MARVACO’s Executive Partner. ”Vi har sökt efter en partner i den här regionen och vi är väldigt glada över att NDigitec blir en del av oss idag,” tillägger han.

Nyheten innebär en fortsatt tillväxt av det globala initiativet som påbörjades för ett år sedan av de två prepress-leverantörerna; Amerikanska CSW, Inc., och det nordeuropeiska MARVACO Ltd. Global Premedia Network (GPN) har tillsammans med sina samarbetspartners skapat en ny modell för att kunna möta den internationella dagligvaruhandels behov på ett bättre sätt genom ökad samverkan och teknisk samordning mellan flera internationella medlemmar. GPN är en plattform som gör det möjligt för medlemmarna att öka sin tillväxt, utveckla nya tjänster samt leverera högkvalitativa förpackningar till slutkonsument.

Det här samarbetet ligger helt i linje med vårt företags vision och GPN:s strategi på så många olika punkter och det kommer i slutändan att hjälpa våra gemensamma kunder ytterligare att göra bättre inköpsbeslut och förkorta tiden att nå marknad på en global nivå,” säger Shahe KavlakianNDigitec Executive Manager. ”Vi är enormt glada över att nu vara en del av detta nätverk och kunna dela med oss av vår expertis och våra tjänster som nu kan gagna fler,” fortsätter han. 

Världen utvecklas konstant och så även behoven från internationella dagligvaruhandlare, som förväntar sig en effektiv förpackningscykel, flexibilitet och skalbar kapacitet. Dagens varumärkesägare letar efter globala samarbeten med lokal teknisk support för att säkerställa att deras varumärkes behov är mötta, överallt där dom är involverade i förpackningsinköp.

”Ett ensamt prepress-bolag, oavsett hur stora de är, har inte längre möjlighet att erbjuda kostnadseffektiva och snabba lösningar på den här nivån. Det finns ett behov av en ny modell av prepress-leverantörer som fortfarande spelar en central roll i deras kunders förpackningsframtagande men som samtidigt kan samarbeta med andra aktörer över regionala eller nationella gränser. Hos GPN gör vi detta tillsammans, vi tar tillvara på och investerar i vår egen infrastruktur och våra gemensamma styrkor. NDigitec är ett utmärkt exempel på ett framåtsträvande prepress-bolag och vi är hedrade över att få arbeta med dom”, säger Laura Wright, CSW’s CEO. 

 

OM GPN
Global Premedia Network (GPN) erbjuder varumärkesägare ett nytt alternativ för hantering och produktion av högkvalitativa prepress-tjänster och verktyg för alla tryckprocesser och segment över hela världen. Sedan starten 2019 har nätverket expanderat till 10 strategiskt placerade partners fördelade på samtliga kontinenter förutom Antarktis. Kontakt: Marek Skrzynski, Network Coordinator • (+1) 413-589-3369 • mareks@cswgraphics.com • https://globalpremedianetwork.com

OM NDIGITEC
NDigitec är ett innovativt företag inom prepress för förpackningar, digitaltryck och kreativ teknik, som hjälper internationella varumärken och packare från sina anläggningar runtom i Gulfregionen. Sedan starten 2005, har Ndigitec lyckats med en fantastisk tillväxtresa och fortsätter sin expansion med tjänster inom automatisering, artificiell intelligens, augmented reality, maskininlärning och stordata-analys . KontaktVatche Kavlakian, CEO • (+971) 4-4355919 • vatche@ndigitec.com • https://www.ndigitec.com

OM CSW, INC.
CSW samarbetar med tryckerier och varumärkesägare för att göra varumärkesägarnas förpackningar mer effektiva och effektfulla. Som familjeägt företag sedan 1937, har dom levererat prepress-tjänster såsom produktion av artwork, mockups, 3D-visualiseringar, expanded gamut-separationer och tillverkning av HD-flexo från sina produktionsenheter i Nordamerika. KontaktLaura Wright, CEO • (+1)-800-800-9522 • lauraw@cswgraphics.com • https://cswgraphics.com

OM MARVACO
Marvaco är den största och ledande prepressleverantören för förpackningar i den Nordiska regionen. Företaget är den främsta EGP-leverantören i Europa och deras tjänster innefattar design och förpackningsdekorer samt tillverkning av line extensions för alla förpackningsmaterial och tryckmetoder. MARVACO Ltd. utgår från Finland, Sverige och Tyskland från totalt sju olika enheter. KontaktKai LankinenExecutive Partner • (+358)-(0)50-427-7616 • kai.lankinen@marvaco.com • www.marvaco.com