Nyheter

Artikel 25.09.2019

Start

FÖRPACKNINGSLEVERANTÖRERNA CSW, INC. OCH MARVACO LTD., SKAPAR GLOBALT NÄTVERK INOM PRE-MEDIA

25.09.2019

Bryssel, Belgien, den 25 september 2019 - meddelade den Amerikanska leverantören av pre-media, CSW, Inc. och den nordeuropeiska leverantören av pre-media, Marvaco Ltd., lanseringen av nätverket Global Pre-Media Alliance (GPA). Nätverket kommer att erbjuda varumärkesägare ett nytt alternativ för att hantera och producera högkvalitativa och konsekventa förpacknings-Pre Media-service och verktyg för flera trycksegment runt om i världen. GPA kommer initialt att lanseras på strategiskt belägna platser med tillverkning och serviceenheter på alla kontinenter utom Antarktis.

 "Detta är ett nätverk unikt i sin skala och kapacitet, som består av helt oberoende men tekniskt anslutna tjänsteleverantörer ", kommenterade Scott Ellison, CSW: s president. "Den tekniska synergin mellan våra partners, deras tillverkningsenheter och djupgående kunskap om de lokala konverterarna hjälper varumärkesägarna att maximera dess synlighet, förbättra den visuella repeterbarheten och dramatiskt förkorta leveranstiden för internationella lanseringar."

CSWs VD, Laura Wright, konstaterar, ”Det här är en spännande möjlighet för CSW, Marvaco, samt våra kunder och partners att utvidga verksamheten till en verkligt global nivå, samtidigt som man använder kompletterande kunskap för att främja kapaciteten. Medlemmarna i vår allians bjöds in baserat på att de var privatägda och de håller den högsta nivån operationellt, kvalitetsmässigt och med affärsetiska och ekologiska metoder. Tillsammans är vi helt och fullt engagerade i våra kunders framgång och utvecklingen av vår bransch. "

Kai Lankinen, ordförande för Marvaco, fortsätter, ”Som så många andra branscher har upptäckt; att utnyttja synergierna från väl anpassade internationella partners är en nyckel till ett framgångsrikt deltagande på den globala marknaden och en fortsatt omvandling av branschen. Alliansen är ett naturligt steg framåt efter vårt långsiktiga strategiska partnerskap med CSW. Detta gör att vi kan ge varumärkesägare ett geografiskt mer omfattande erbjudande- och vidare leveranskedja. Baserat på kombinerade erfarenheter och expertis erbjuder detta globalt en enhetlig varumärkeshantering på en högkvalitativ nivå. ”

Marek Skrzynski, CSW: s tekniska chef, konstaterar: ”Individuellt representerar våra medlemmar de bästa i klassen och de mest tekniskt avancerade leverantörerna av pre-media i sina geografiska områden. Som ett nätverk delar vi ömsesidig respekt och en stor grad av samhörighet genom våra gemensamma metoder, kunskapsbaser och tekniska portfolios. Nätverket främjar utvecklingen av tekniska genombrott genom att utbyta våra partners utvecklingsresultat och satsningar. ”

OM CSW, INC.
CSW arbetar med tryckerier och varumärkesägare för att effektivisera och påverka varumärkesförpackningar. Som ett familjeägt företag sedan 1937 tillhandahåller de förpackningsmaterialtjänster som förpackningsdesign, mockups, 3D-rendering, EG-färgseparationer och HD flexo-plate-produktion från produktionsanläggningar i Nordamerika.

Kontakt: Scott Ellison, President • 1-800-800-9522 • scotte@cswgraphics.com

OM MARVACO-KONCERNEN
Marvaco är Nordens ledande prepressföretag och tryckformsproducent. Marvaco hanterar årligen cirka 30 000 förpackningsdekorer. Företaget är den ledande EGP-leverantören i Europa och tjänsterna täcker hela sortimentet från förpackningsdesign för varumärken och produktion av line extension till alla förpackningsmaterial och tryckmetoder. Marvaco Group verkar i Finland, Sverige och Tyskland på totalt åtta platser.

Kontakt: Kai Lankinen, ordförande • 358- (0) 50-427-7616 • kai.lankinen@marvaco.com

Taggar:
#CSW #Marvaco #Global #Alliance #HiQ_EGP #EGP #CMYKOGV #Packaging #Flexo #Pakkaus