Nyheter

Artikel 19.03.2015

Start

Lediga Platser

19.03.2015


FlexoPartner som ingår i Marvaco group producerar prepress och klichéer till förpackningsindustrin i Norden. Vi är idag 90 medarbetare och hanterar 25 000 förpackningsdekorer/år och producerar 22 000m klichématerial årligen, vilket gör oss till den största och ledande prepressleverantören i Norden. Marvaco är inne i en expansiv fas och vi söker nu medarbetare till vår enhet i Sunne.

Säljare - Sunne/Helsingborg

Till vår Sverigeverksamhet förstärker vi vår organisation med ytterligare en säljare. Du är väl förtrogen med den grafiska marknaden. En merit är om du har kunskaper kring flexotekniken. Marknadsområdet är Norden. Agenturförsäljning ingår i vårt sortiment.

Prepress operatör - Sunne

Som prepress operatör kommer du att ingå i dedikerade kundteam med daglig kundkontakt. Kunskap och erfarenhet av Adobes programvaror Illustrator och Photoshop är ett krav. Om du även behärskar Eskos programvaror är det ett stort plus. Grafisk utbildning och erfarenhet från förpackningsproduktion är meriterande.

Skriftligt svar med CV önskas innan den 31 mars till leif@flexo.se Frågor eller ytterligare information om tjänsterna, kontakta Leif Backman 0565-68 84 44, 070 551 22 99 eller leif@flexo.se